torsdag 30 januari 2014


Mera svart och rött ville pojkarna ha. Varsitt par strumpor stickat i Fabel.

måndag 27 januari 2014


En fuskolle var det beställt. Den skulle vara svart med röda ränder och den blev riktigt fin. Prövade ett garn från Drops, Merino Extra Fine, som var supermjukt och riktigt trevligt att sticka med. Det blir mera i detta garn. Mönstret hittade jag hos Järbo. Stickor 3,5mm.

söndag 19 januari 2014


Morgon tv och stickning pågår. Detta ska bli en sommarkofta och garnet är Summer Breeze  50/50 bomull och lin. Lin är en ny stickbekant. Lite stelt och kärvt men jag hoppas det blir mjukare efter tvätt.

Fick en beställning på fuskpolo och strumpor så jag mönster surfade i natt och hittade som vanligt många intressanta mönster. ICA kuriren hade en rosa omlottkofta till en prinsessig flicka. Den var riktigt söt. Tog en sväng in på Twist Collectives också, en hel del där också men mest till vuxna. Fuskpolo fanns på Järbos hemsida. Har inte gjort en sådan men hur svårt kan det vara?

fredag 17 januari 2014

Chickadee

Det blev ett långt sommar uppehåll för mig men blogglusten har varit som bortblåst. Sitter nu och bläddrar i mina fotomappar. En hel del stickat har det ändå blivit både kofta, sockor och sjalar.

Den blåa koftan Chickadee blev jag nöjd med. Grymt bekväm! Det blir nog en till framöver, då med fåglar på oket.

Mönster: Chickadee och på ravelry.
Garn: 14 nystan Karisma Superwash
Stickor: 4mm