torsdag 30 april 2009

Amigurumi mönster på svenska

De flesta är på engelska men de här två bloggar har mönster på svenska. http://amigurumipasvenska.blogspot.com/ http://www.foxypanda.se/ Har ni hittat flera svenska mönster så tipsa mig gärna.

onsdag 29 april 2009

Vantar som gjorda för att trycka av!

Garnet: Drops Karisma
Stickor 3,5
Mönster: efter eget tänk

Snart så......

Då så!! Nu är det spänd och fuktad. Större än jag trodde. Hittade en lös maska när jag började dra i den, ahhhh!! Tur att jag fick tag i den lilla rackarn.

måndag 27 april 2009

Laminaria till blockning

Nu har den åkt av stickorna, laminaria av garnstudios vivaldi. Tyvärr måste jag säga för den var trevlig att sticka. Det är som med en riktigt bra bok. När man läst den önskar man att den fortfarande var oläst, så man har många sköna timmar framför sig. Som Stig Larssons böcker, synd att det inte blir en fjärde.

lördag 18 april 2009

Kreativitet på franska

Vill ni ha en kreativ kick så titta in på faciecile, skapande med tyg och garn. Den är på franska men det gör inget när bilderna är så härliga.

söndag 12 april 2009

God fortsättning

Det har inte blivit så mycket stickning under helgen men desto mera bilder. God fortsättning!

torsdag 9 april 2009

onsdag 8 april 2009

mera virkat

Det är riktigt avkopplande med virkning!

tisdag 7 april 2009

Garn på tur

Här är garn som väntar på sin tur..... Det jag nästa säkert kan säga är att, det gul/gröna garnet på sista bilden blir en sjal i spets modell, men resten....hmmmmm

lördag 4 april 2009

Inventering av mina stickerier

Har rensat i min garnhörna här på morgonen. Här är vad jag har på gång.

fredag 3 april 2009

Disktrase-test

Jaha, då har man testat disktrasan. Var väl ganska tveksam till att använda en egen stickad disktrasa, men nu när jag har torkat med den (och stickat en till i mindre format) så får jag nog säga att den är ganska bra. Den har en hög gnugg-faktor, de mest intorkade rester på diskbänken försvinner snabbt. Kan väl tycka att det tar ett tag för min acryl trasa att torka, men hörde att lin ska torka riktigt snabbt. När jag får lin-rester över så blir det att testa en sådan också. Betyget blir faktiskt: över förväntan Mönstret riktigt omväxlande att sticka, en fyrkant på tvären :) Har länkat till mönster i tidigare inlägg.

onsdag 1 april 2009

Handväskor

Nu ställer Jeanette ut sina super härliga väskor hos Klaus Goda. Är ni i närheten av Drottninggatan så titta in i skyltfönstret. Ingen väska är det andra lik. Flera väskor finns på flickr.
Här är det "galna butiksbiträdet" ;-) som nästan skrämde slag på mig medans jag fotade väskorna. Den snygga skyltningen är hennes förtjänst.